9 Mayıs 2014 Cuma

karo fayans modelleri

karo fayans modelleri, amaçlarıyla hemde dekorasyon, fayans karo vs gibi seçimlerinizde kullanabilirsiniz. ege seramik banyo ülkenin lider fayans karo seramik kalebodur üreticilerindendir. seçtiğimiz seramik, karo ve fayans modellerine varıncaya kadar mavi rengi banyo tasarımımızın hemen hemen her alanında kullanabiliriz. buna örnek verecek olursak banyo dekorasyon aşamasında seçtiğimiz karo ve fayans modellerinden tutunda yatak odası dekorasyonunda, salon ve oturma dekorasyonunda ve aklınıza gelen her yerde rahatlıkla kullanabilirsiniz. belki çoğunuz olabildeiğince renkli karo, en canlı tonlarda seramik, rengarenk ve farklı desenlerde fayans seçimini yaparak sıradışı ve çok farklı bir tarzda olabileceğin en güzeli olan banyo tasarımını ortaya çıkardınız. onun tarafında karo erkek ile karo birli çıktı bu ne demek oluyor şimdi anlayamadım ortadaki papaz ne alaka o kim.

banyomuzda karo ve fayans seçimini siyah beyaz üzerinde yapmışsak bahsettiğimiz gibi siyah beyaz banyo aksesuar ürünlerini seçmek bizim için çok doğru bir karar olacaktır ve tamamlayıcı bir görünüm sonucu ortaya çıkacaktır. bizi ilgilendiren yukardaki örneği baz alırsak; karo 1 , kupa 1, karo vale ve kupa kızıdır. benım tarafımda :kupa kız - karo vale onun kartı - maca 6- sinek vale- kupa as- karo 7 cıktı. onun tarafında ıse: karo 6- kupa papaz- sınek 2- sınek kız benım kartım -karo as onun kalbı. tavandan aşağıya ilk sıraya düz renk daha sonra bir sıra desenli fayans sonra iki ya da üç sıra düz fayans ile yine bir sıra desenli fayans döşenebilir.

banyo fayans modelleri 2014 yılı içinde en yeni çıkan ve tercih edilen renkler siyah- beyaz fayans modelleridir. şimdi ben kendim için kupa kızı ve kupa as sectim onun için karo erkeğini ve karo as sectim. mutfak fayans modelleri çeşitleri fikirleri tüyoları tavsiyeleri örnekleri fiyatları 2014 mutfaklar içerisinde fayans modeline karar verebilmek gerçekten çok zor bir iştir. fayans modellerinde her zevke hitap eden binlerce model bulabilirsiniz, birbirinden gözalıcı desenler ve renklerde her tarz ev tipine uygun banyo fayans modeli bulunuyor. dekorasyon değişikliği konusunda her zaman fayans değişikliği yapamayacağımız için fayans seçimlerimizi özenli bir biçimde yapmamız gerekmektedir. modern görünümlü fayans ya da seramik modelleri ile banyolarınızda harikalar yaratacağınız alanlar oluşturabilir; evlerinizin modellerine ya da rengine uygun fayans modeli çeşitliliği ile banyolarınızda hakim kılacağınız dekorasyon değişimini yakalama fır.

0 yorum :

Yorum Gönder